Veel gestelde vragen over retourneren op CPS-Uitgeverij.nl

Zijn de uitgaven toch niet wat je ervan had verwacht? Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst naar ons terugsturen. Bekijk hier alle veel gestelde vragen over het retourneren van je bestelling.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@cps-uitgeverij.nl of 030 – 241 7024. We zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Bij aankoop van een product heb je het recht om binnen 14 dagen de overeenkomst zonder opgave van redenen te beëindigen. Deze bedenktijd van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

Hoe retourneer ik mijn artikel(en)?

Wij verzoeken je om binnen 14 dagen na ontvangst telefonisch of per e-mail contact op te nemen met de klantenservice.
Je ontvangt een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail wordt ook het juiste retouradres vermeld.

Nadat je de retour bij de klantenservice hebt aangemeld, heb je 14 dagen de tijd om je bestelling retour te sturen. Liefst in de originele verpakking en met de pakbon.

Moet ik betalen bij retourneren

De verzendkosten voor de heenzending van het product dat retour komt, worden teruggestort. De kosten van de retourzending zijn voor jouw eigen rekening.
Wanneer het product beschadigd is bij ontvangst van de retour kan een schadevergoeding in rekening worden gebracht.

Hoe snel word ik terugbetaald?

Wij storten het aankoopbedrag en de verzendkosten voor de heenzending zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij je herroeping hebben ontvangen op je rekening. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je hebt aangetoond dat je de artikelen hebt verstuurd.

Herroepingsrecht

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht dien je:

  1. dit schriftelijk (via brief of e-mail aan klantenservice@cps-uitgeverij.nl) aan CPS Uitgeverij te melden; en
  2. het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan CPS webshop te retourneren, conform de door CPS webshop verstrekte instructies.

De betalingen die je hebt verricht op het moment dat je de overeenkomst hebt herroepen zullen door CPS Uitgeverij binnen 10 werkdagen nadat CPS webshop het door jou teruggezonden product heeft ontvangen, teruggestort worden.

Bij gebruik van het herroepingsrecht komen de kosten en het risico van terugzending voor jouw rekening.

CPS Uitgeverij behoudt zich het recht voor om geretourneerde producten te weigeren of slechts gedeeltelijk te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt of door jouw schuld (anders dan die van CPS Uitgeverij) is beschadigd. Indien dit het geval is zal CPS webshop je daarover schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen.

Garantie

Bij CPS Uitgeverij is de wettelijke garantie van toepassing is. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten”. Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.