Veel gestelde vragen over Mijn account op CPS-Uitgeverij.nl

Op CPS-Uitgeverij.nl maak je gemakkelijk en snel een eigen account aan. Dit maakt het eenvoudiger om nieuwe bestellingen te plaatsen en je adressen te beheren. Ook kun je vanuit je account (indien dit van toepassing is), digitale bijlagen behorende bij je bestelde uitgaven, downloaden.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@cps-uitgeverij.nl of 030 – 241 7024. We zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur.

Hoe maak ik een account aan?

Heb je artikel(en) besteld op CPS-Uitgeverij.nl? Dan kun je na het afrekenen een account aanmaken door te kiezen voor ‘Account aanmaken’.

Heb je nog geen artikel op het oog? Kies dan rechtsboven voor de optie ‘Login / Registreer’. Kies vervolgens voor ‘Account aanmaken’. Direct een account aanmaken kan ook via deze link.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

CPS-Uitgeverij.nl heeft geen inzage in de wachtwoorden van gebruikers. Via de optie ‘Wachtwoord vergeten’ op de inlogpagina kun je een nieuw wachtwoord aanmaken. Of gebruik deze directe link naar de optie ‘Wachtwoord vergeten’.

Is jouw e-mailadres bekend bij ons? Dan ontvang je op dat e-mailadres een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.